Vistabella adquireix un tractor per netejar la massa forestal

456
Tractor de Vistabella
PUBLICITAT
  • El Director General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Generalitat Valenciana, Diego Marín, ha visitat la localitat per conéixer les actuacions fetes al terme

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat disposa d’un nou tractor entre les seues eines per seguir treballant i netejant la massa forestal del terme municipal. “Al voltant del 100% del nostre poble és massa forestal i necessitem bones ferramentes per tenir cura dels nostres boscos, muntanyes i cultius. Aquest tractor ens serà de gran utilitat per realitzar tasques de prevenció d’incendis forestals. L’ajuda dels organismes autonòmics és essencial per mantindre en el millor estat el nostre terme”, ha explicat Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat.

L’adquisició del tractor, amb un valor de 37.000 euros més l’IVA associat, s’ha realitzat mitjançant una subvenció atorgada per la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Generalitat Valenciana juntament amb fons municipals. El Director General de l’organisme autonòmic, Diego Marín, ha visitat Vistabella del Maestrat per conéixer de primera mà les polítiques d’actuació realitzades tant pel municipi com per la Generalitat.

“La Direcció General està treballant actualment a Vistabella per arreglar camins i pistes que estaven en molt mal estat pels temporals meteorològics d’anys enrere i la falta de manteniment. Agraïm enormement als treballadors i treballadores que s’han esforçat pels nostres paratges”, ha expressat Alcon, qui estén els agraïments d’aquestes actuacions a Marín per “la gran sensibilitat que té constantment pel nostre territori i per la nostra situació que demana més inversió”.