Vistabella activa el pla contra la neu

107
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha activat l’estratègia per fer front al temporal de neu que s’ha previst que afectarà l’interior de Castelló durant els pròxims dies. Per dur-ho a terme s’han adquirit 18 tones de sal que serviran per a evitar gelades en el nucli urbà i garantir la seguretat de totes les persones i la circulació.

Vistabella del Maestrat es troba a més de 1245 metres, essent el municipi més elevat de tot el territori valencià. Així doncs, des del consistori s’ha preparat amb previsió el tractor municipal amb les ferramentes adequades per a retirar la neu. “Els temporals no ens poden agafar de sorpresa. Treballem perquè una vegada caiga el primer floc de neu, ja puguem tractar de parar la seua acumulació. La previsió és fonamental per a mantindre el bon estat dels carrers”, explica l’alcalde de Vistabella del Maestrat, Jordi Alcon.

A finals del 2022, el consistori va adquirir un tractor per dur a terme tasques forestals i de prevenció d’incendis, amb una inversió de 40.000 euros. Ara, a aquest vehicle se li ha afegit una pala llevaneu per davant per a apartar la neu, i un depòsit per darrere per repartir sal per tot el nucli urbà.