Vistabella acomiada una Setmana Santa multitudinària

62
PUBLICITAT

Veïnat i visitants de Vistabella del Maestrat han gaudit d’una agenda cultural i d’oci durant els dies de Setmana Santa al municipi. Així, desenes de persones també han visitat els principals reclams patrimonials del poble amb visites guiades al nucli antic i al campanar. Un campanar que també ha acollit les primeres lliçons de l’Escola de Campaners local, amb una important presència de participants en les sessions pràctiques i teòriques. Aquestes classes donaran pas pròximament a la creació d’un grup de campaners local.

La Plaça del Dau ha sigut un dels centres festius del cap de setmana, on s’han celebrat els diferents actes taurins al llarg de la Pasqua Taurina organitzada per la Comissió de Festes. Exhibicions de vaques i embolades han captat l’atenció dels i les aficionades, amb una presència de visitants molt nodrida. També, el Casal Jove va acollir un dels grans actes del cap de setmana: les III Paelles de germanor entre les colles del municipi.

  • La tradició litúrgica

La missa del Sant Sopar va començar l’agenda litúrgica de Vistabella per la Setmana Santa. El divendres es va dur a terme el tradicional Via Crucis fins al Calvari al matí, que va donar pas a l’Ofici a la Passió del Senyor i la processó del Sant Enterrament. La missa de Resurrecció dominical va finalitzar amb la tradició religiosa al municipi.