Vistabella acollirà del 4 al 6 març les Jornades d’Igualtat ‘Dones, memòria i creació’

567
PUBLICITAT

 Amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebra el pròxim 8 de març, l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha organitzat les Jornades d’Igualtat ‘Dones, memòria i creació’ amb les quals fer reflexionar sobre el paper de les dones ahir i hui, així com compartir un espai de trobada amb tallers, activitats familiars i exposicions per a crear juntes i junts.

Encara que l’inici oficial de les Jornades serà el dissabte 5, el divendres 4 de 18h a 20h tindrà lloc el Taller de TRE® amb Mònica Nebot i Edurne García en el qual aprendre a alliberar tensió i estrès.

El dissabte hi haurà activitats durant el matí i la vesprada. Així, d’11h a 12.30h es realitzarà ‘Plou i fa sol’, un taller de literatura, feminisme i altres tempestes dirigit per Scherezade Bardají; a les 15h es podrà gaudir d’una excursió pel Fontanal i la Randera i a les 17h Bardají tornarà a delectar al públic, en aquesta ocasió amb l’espectacle familiar de narració i objecte ‘Nangilima’.

Les activitats pel Dia Internacional de la Dona finalitzaran el diumenge 6 amb un taller d’històries i experiències a les 11h titulat ‘Nosaltres contem’ i guiat per Ana Pérez.

Així mateix, durant tot el cap de setmana la Biblioteca, punt de trobada per a les activitats, serà seu de l’exposició fotogràfica ‘Dones de carrasca, dones d’ahir i hui’ coorganitzada pel Centre d’Estudis de Penyagolosa i PEU UJI.

Indicar que les Jornades estan organitzades per l’Ajuntament i compten amb el finançament del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere.