Visites guiades gratuïtes cada cap de setmana a Tírig

514
Visites guiades gratuïtes cada cap de setmana a Tírig
Visites guiades gratuïtes cada cap de setmana a Tírig
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tírig durà a terme a partir del mes de juny visites guiades gratuïtes per alguns dels punts més significatius del municipi com a complement a les visites organitzades pel Museu de la Valltorta a l’abric de pintures rupestres.

Així, segons ha assenyalat l’alcalde, Juanjo Carreres, les visites tindran lloc cada cap de setmana sobre les 16.00 hores. Recordar que les visites als diferents punts de l’abric són a les 10.00 hores, les 12.00 hores i les 18.00 hores. D’aquesta forma, el visitants tindran una altra visita més a realitzar després de l’hora de menjar i abans de realitzar la part de la visita a la pintures rupestres de les 18.00 hores.

Les visites seran dutes a terme per l’informador turístic de la localitat i responsable de la Tourist Info. Així mateix, estaran finançades amb fons del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló.

Entre alguns dels aspectes de les visites a ressaltar cal remarcar amb especial interès el Museu Puig Roda dedicat al pintor que li dóna nom i que guarda alguns dels seus quadres i gravats; el patrimoni arquitectònic i cultural de Tírig i mostrarà les curioses pintures que s’amaguen sota els ràfecs de les teulades d’algunes de les cases com en els carrers Enmig, Avinguda Puig Roda i carrer Germans Puentes.

Per a més informació sobre les visites consultar amb l’oficina de turisme en el 964 41 86 68.