Visites guiades el cap de setmana a Vilafranca

780
Visites al nucli històric de Vilafranca
Visites al nucli històric de Vilafranca
PUBLICITAT

Les visites seran protagonistes aquest cap de setmana a Vilafranca. I és que el dissabte s’ha programat una visita guiada pel centre històric i el diumenge hi haurà una nova visita teatralitzada a la pedra en sec. A més, cal indicar que continua oberta l’exposició fotogràfica “Anant per casa” que es podrà visitar fins al 13 de setembre.

Així les coses, demà dissabte a les 18h eixirà de la plaça d’en Blasc la visita guiada pel nucli antic de la localitat. Edificis modernistes, cases amb escuts, l’església renaixentista, la Torre de Conjurar, el Museu de la Pedra en sec o l’ajuntament seran alguns dels espais que podran conéixer els participants. Cal indicar que és necessària la inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme a través del telèfon 964 44 14 32 o el correu electrònic vilafranca@touristinfo.net.

La visita del diumenge serà a la pedra en sec. A les 17h eixirà aquesta proposta teatralitzada per donar a conéixer a veïns, veïnes i visitants les particularitats de les construccions amb la pedra en sec, pràctica inclosa en la Llista Representativa de Patrimoni Cultural Inmaterial de la Humanitat de la Unesco. Es tracta d’una activitat organitzada durant l’estiu per l’Alberg La Parreta i que compta amb la col·laboració del consistori.

Una altra opció cultural per a tot el cap de setmana és la visita a l’exposició fotogràfica “Anant per casa” del vilafranquí Jesús Tena que es mostra a les Sales Gòtiques. L’horari del dissabte és de 10 a 14h al matí i de 17h a 20h a la vesprada. El diumenge obri només al matí.