Visita l’exposició fotogràfica #Noemtoqueselwhatsapp de l’IVAJ

54
Visita l'exposició fotogràfica #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ
Visita l'exposició fotogràfica #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ

L’exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) arriba aquest mes de març a Benetússer, el Pilar de la Foradada, Guadassuar, Atzeneta del Maestrat, la Vall d’Alba, Aielo de Malferit, Albocàsser, Almassora i Moixent.

La mostra #Noemtoqueselwhatsapp del programa ‘M’importa d’Educació en Valors’ de l’IVAJ consta de 20 panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

-Calendari expositiu març 2019

Després del seu pas per la Sala Generalitat, annexada a la Biblioteca Pública de l’Alcudia de Crespins, fins al 4 de març, el Xalet de la Xapa de Benetússer l’acull del 5 al 10 de març.

La mostra s’exposa del 5 al 12 de març en l’IES Thiar del Pilar de la Foradada i del 5 al 14 de març en el Centre Cultural de Guadassuar. També es podrà visitar a l’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat del 7 al 16 de març i en el de la Vall d’Alba del 8 al 17 de març.

També visitarà l’Espai Jove. Casa de la Joventut d’Aielo de Malferit del 12 al 20 de març i el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat, a Albocàsser, del 18 al 21 de març.
Del 20 al 28 de març arribarà a l’IES Álvaro Falomir i a l’IES Vila-Roja, a Almassora, i finalitzarà a l’auditori municipal Gabriel Aracil de Moixent del 27 de març al 4 d’abril.

Des del seu llançament, l’exposició ha recorregut sales d’exposicions, centres juvenils i centres educatius en més de 160 municipis de la Comunitat.

A més, l’IVAJ posa a la disposició d’ajuntaments, instituts i associacions, una guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp de la col·lecció ‘M’importa’ d’educació en valors, un recurs que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones

En la web de l’IVAJ www.ivaj.gva.es s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj@gva.es.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA