Moli-30-marc-2018

Els caps de setmana i els dies festius són perfectes per a visitar els municipis de la província i Ares del Maestrat ofereix al visitant diferents llocs plens d’història per a conèixer.

Així, i aprofitant el bon temps, aquests dies són el moment perfecte per a conèixer la nevera medieval, el Museu de la Cova del Castell, el Barranc dels Molins, les pintures rupestres de la Cova Remígia o l’antiga Llotja de l’Ajuntament.

Per a visitar aquests llocs el millor és demanar informació a l’oficina de turisme del municipi on es poden programar visites a diferents punts fora dels horaris establits. L’horari de la Tourist Info és de 10.30 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 18.30 hores.

Cal assenyalar que les visites al nucli urbà són tots els dies a les 12.00 hores i a les 16.30 hores, havent d’anar a l’oficina de turisme a agafar torn amb antelació -encara que pot ser el mateix dia-.

A més, el dissabte dia 31 tornarà a posar-se en funcionament el Molí de Sol de la Costa que forma part del conjunt històric i patrimonial del Barranc dels Molins. L’activitat comença a les 11.00 hores i té un preu de 4 euros per persona.