VirtuarchStudio inaugura l’exposició L’Aqüeducte de Morella

614
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La ciutat de Morella està immersa en les activitats culturals del pont de desembre. Així, ahir es va inaugurar l’exposició L’Aqüeducte de Morella a la Sala del Justícia de l’ajuntament. Aquesta és una exposició organitzada per VirtuarchStudio, la qual es podrà visitar al seu despatx al carrer Verge del Pilar i parteix dels estudis realitzats en la redacció del pla director de l’Aqüeducte de Morella per a la seua posada en valor i la col·laboració amb Comunicacions dels Ports per a completar el material audiovisual.

A més, el diumenge es va celebrar el concert de Teresa Kaban al piano i Henryk Blaze amb la flauta. Aquest està dins del cicle Morella Sonora que cada any porta a Morella a músics i músiques referents al llarg de cada temporada. A més, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la representant de Morella Sonora, Elena Aguilar, van aprofitar per a signar el conveni de col·laboració anual i continuar amb les activitats culturals d’aquesta entitat.

Rhamsés ha destacat que “el pont de desembre té, ja tradicionalment, una intensa activitat amb la cultura com a protagonista” i ha afegit que “Morella Sonora apropa a músics i músiques de primer nivell a la ciutat durant els diferents concerts que fan a l’any”. L’edil ha explicat que “també ahir es va inaugurar l’exposició d’un dels monuments més importants de Morella, com és l’aqüeducte amb l’estudi d’arquitectura VirtuarchStudio”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair la implicació de les diferents entitats locals en realitzar activitats per a tots els públics i comptar amb una ampla i variada programació”.

Exposició Grans de la moda femenina del segle XX
A més, les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella estan obertes durant aquestos dies i alberguen diferents exposicions. Així, la Llotja compta amb l’exposició Grans de la moda femenina del segle XX, una exposició solidària organitzada per l’ONG Delwende i es podrà visitar fins el 18 de desembre.

La Sala del Consell alberga l’exposició del V concurs de fotografia de muntanya de Morella. Memorial Ana Puig Ortí organitzat per la Societat Esportiva ESPEMO. Aquesta es podrà visitar fins després de les festes de Nadal.