Villores tracta la millora de la tenda i l’accessibilitat a l’ajuntament

970
Villores
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Villores ha convocat una reunió veïnal per a aquest divendres, 25 de setembre, a les 19:30 h al pavelló de festes. Des del consistori recorden que s’hauran de complir les mesures higièniques i de seguretat pel coronavirus.

Al poble es programen aquestes reunions cada dos mesos. L’última va ser a juliol per definir l’apertura de la piscina a l’estiu i decidir com celebrar la programació estival. Aquestes reunions serveixen per a parlar d’alguns temes i aprovar projectes, però també solen fer assemblees veïnals, més informals, on només es tracten temes que interessen al poble. L’alcalde, Ivan Guimerà, considera que aquest és el sistema més democràtic perquè la gent pot participar en les decisions del municipi.

Els punts que es tractaran a la reunió seran els següents. En primer lloc, obres pendents. S’informarà sobre les obres que formaran part del pla eòlic 2020, encara que ja van ser aprovades en altres reunions veïnals, i que esperen que es puguen executar a partir de desembre.

En segon lloc, s’explicaran en què consisteixen les subvencions concedides i què es farà amb elles. Des de la Diputació han concedit al municipi la de la tenda, que servirà per a condicionar-la millor, millorant la teulada i l’extractor. I des de la Comunitat han aprovat l’ajuda d’accessibilitat als edificis municipals, on es posarà un salvaescales.

En tercer lloc es parlarà de les activitats culturals i del Casal Jove que s’han fet durant l’estiu i es buscaran propostes perquè seguisquen en funcionament durant l’hivern.

També es tractarà l’apartat “projectes a Villores”, que té com a objectiu que els veïns i veïnes aporten idees o projectes per a desenvolupar durant aquest o pròxims anys, com pot ser la creació d’una biblioteca o altres propostes.

A més, es comunicarà al veïnat que la subvenció Emerge es posarà en funcionament a octubre amb la brigada forestal, i la subvenció Avalem Experiència, a novembre. També s’ha sol·licitat la d’Avalem Joves.

Així mateix, es demanarà als veïns i veïnes que tinguen habitatge, tant per a lloguer com per a venda, que donen les seues dades per fer un llistat. Aquesta llista es passaria a les persones que demanen informació per comprar o llogar una casa.

Per acabar, parlaran aquelles persones que vulguen tractar altres assumptes i s’obrirà el torn de precs i preguntes.