Villores tindrà un arxiu fotogràfic municipal digitalitzat

220
Fotografia antiga Villores

La iniciativa de l’ajuntament pretén recopilar el màxim d’imatges possible

L’Ajuntament de Villores ha posat en marxa la creació d’un arxiu fotogràfic municipal. El projecte serà íntegrament digital, i pretén que tothom puga accedir a les imatges en qualsevol moment. La iniciativa arriba davant la mancança de fotos antigues d’accés públic del municipi. 

Villores recuperarà gran part dels records de la seua història amb la creació del banc municipal digital d’imatges. L’alcalde de la localitat, Iván Guimerà, ha afirmat amb entusiasme que hi ha molta gent interessada en enviar fotos. «Agrairem que totes les famílies tinguen imatges antigues pogueren cedir-nos-les, nosaltres les guardarem per a sempre», ha explicat Guimerà. Tanmateix, des del consistori ha comunicat que els veïns i veïnes que tinguen els mitjans necessaris envien les fotografies ja digitalitzades al següent correu: ajuntamentvillores@gmail.com.

Tot i que la iniciativa es dirigeix principalment als residents de la localitat, l’ajuntament ha fet una crida a totes aquelles persones amb arrel a Villores. L’objectiu es recaptar el màxim d’imatges possibles per a que qualsevol persona en qualsevol part del món puga accedir a les imatges. Unes instantànies que representaran la història i orígens del poble.