Villores millora el bar per conscienciar la població de mantenir el poble net

837
PUBLICITAT

L’ajuntament de Villores ha realitzat darrerament tasques de millora al bar del poble i també als seus accessos. En primera instància s’ha canviat la porta d’accés al local per garantir un millor aïllament. Així, s’ha substituït l’antiga per una de PVC que garanteix un major hermetisme i contribueix a augmentar l’eficiència energètica del local.

Porta del bar de Villores

En un altre ordre de coses, la municipalitat ha instal·lat també un cendrer a l’accés principal del bar per evitar que aquelles persones que surten a fumar a l’exterior llencen les burilles a terra. Segons ha informat el primer edil de la localitat, Ivan Guimerà, Villores “no disposa de servei de neteja municipal. D’aquesta manera es pretén conscienciar la població de la importància de mantenir el poble net”. Les burilles de les cigarretes s’acumulen als exteriors i amb el vent són dispersades per tot el poble. Aquest fet s’incrementa els caps de setmana quan la població té més afluència de veïns i veïnes.

Des de l’ajuntament es vol transmetre que mantenir el poble net és cosa de tots i totes i que les petites accions són les que compten.