Villores lluita contra la violència de gènere amb una jornada de sensibilització

583
Fotografia d'un dels actes del diumenge
PUBLICITAT

El passat diumenge 4 de desembre, a Villores es va celebrar una jornada informativa i de sensibilització per erradicar la violència de gènere de tots els àmbits de la societat. Una vintena de persones, tant homes com dones, van acudir a les dues sessions organitzades, impartida per professionals del sector.

A les 11h, a l’Espai Social de la localitat va tindre lloc la instal·lació interactiva ‘De portes cap endins’ a càrrec del Projecte Caravana, mentre que a les 17h va ser el torn d’una conferència-debat conduït per Estela Buenaventura, educadora social que també ha publicat sobre educació sexual i afectiva. El debat tractava l’educació sexual com a eina per assolir una igualtat efectiva en una societat actual que vol ser moderna i inclusiva.

Fins al diumenge 11 de desembre, a l’ajuntament de Villores s’exposarà un mural participatiu en el marc del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones a càrrec dels usuaris i usuàries de la Unitat de Respir de la localitat.