Villores i Vallibona milloren la mobilitat urbana i les infraestructures esportives

373
PUBLICITAT

La Diputació de Castelló ha invertit 57.000 euros en les accions

Villores i Vallibona milloren la seua mobilitat urbana i les infraestructures esportives. La Diputació de Castelló ha invertit 57.000 euros per dur a terme els projectes. El president de la Diputació, José Martí, el diputat de Cooperació, Ximo Huguet, i el diputat de Carreteres, Santi Pérez, han estat en ambdues localitats dels Ports per a supervisar el resultat de les actuacions, sufragades per la institució provincial a càrrec del Pla 135 d’Obres i Serveis.

En el cas de Villores s’ha pavimentat el carrer Major des de l’ermita del Bon Succés fins a les Rodes, envellint així un dels vials principals de la localitat. L’actuació ha consistit en anivellar el sòl i en la col·locació de formigó imprés. Així mateix, també s’ha actuat en els entradors d’Ombrietes i la Ferreria, que donen accés a la localitat per la carretera de Luco de Bordón. Davant el seu mal estat de conservació s’ha procedit a renovar el ferm i a millorar les condicions de seguretat d’entrada i eixida.

En la visita han estat acompanyats per l’alcalde de la localitat, Iván Guimerà, i la tinent d’alcalde Paula Blasco. La inversió provincial a Villores ha ascendit a 21.600 euros.

Pel que fa a Vallibona, les intervencions han costat 35.500 euros i s’ha concentrat en la modernització de les pistes esportives ubicades a la part alta de la localitat. És el cas de la instal·lació d’una nova xarxa d’il·luminació, el que permetrà a partir d’ara fer activitats nocturnes a la zona, en especial durant els mesos estivals. Cal destacar que s’ha adoptat la tecnologia led per a estalviar energia i recursos públics i per a evitar episodis contaminació lumínica. A banda d’això també s’ha avançat en l’ampliació del pavelló polifuncional amb la construcció dels fonaments.

L’alcalde, Juan José Palomo, ha estat el responsable d’explicar totes les actuacions a la representació provincial. Palomo ha destacat que amb una xicoteta part de l’assignació del Pla 135 també s’han instal·lat senyalitzacions turístiques arreu del municipi.