Villores gaudirà de la música de la Colla Xarançaina de Castelló dins del Dolç Festival

328
Dolç Festival
-La Diputació s’acomiada aquest diumenge del festival després d’arribar a quasi 2.000 persones en les set actuacions celebrades

La Diputació de Castelló posarà aquest diumenge el punt i final a la quarta edició del Dolç Festival després que, fins avui, quasi 2.000 persones hagen presenciat algun dels set concerts realitzats en la província gràcies a aquesta iniciativa musical inclosa sota el paraigua de la campanya #ConNuestraCultura, impulsada pel Govern Provincial.

Serà a partir de les 19.00 hores quan la plaça de l’Ajuntament de Villores baixe el teló del Dolç Festival amb l’actuació de la Colla Xarançaina de Castelló. “Serà l’última oportunitat de gaudir d’aquesta música tan nostra. De fer que la dolçaina i el tabal es convertisquen en testimonis musicals de la nostra identitat, la nostra cultura i les nostres arrels”, ha destacat el vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales.

I Campanya d’Impuls a la Cultura Tradicional

És per això que Sales ha celebrat l’èxit d’un cicle de concerts que s’engloben dins de la iniciativa impulsada per Javier Moliner per a promocionar la cultura tradicional. Per això, a més del IV Dolç Festival, des del Govern Provincial s’ha dissenyat durant tot l’estiu un complet programa d’activitats “a fi de fer de la cultura un reclam turístic al mateix temps que dinamitzem l’activitat sociocultural dels nostres municipis”.

D’aquesta manera, amb el Dolç Festival la I Campanya d’Impuls a la Cultura Tradicional està sent protagonista de l’agenda provincial cultural gràcies, per exemple, a les actuacions de Xarxa Teatre que van presenciar més de 5.000 persones, les Trobades de Bandes de Música o els concerts ja realitzats en cinc temples religiosos dins de la campanya Música Barroca a les Esglésies Monumentals i que han comptat amb més de mig miler d’espectadors.