Villores formarà en noves tecnologies

172
Reunió veïnal a Villores
Reunió veïnal a Villores
PUBLICITAT

La Direcció de Bretxa Digital i la Federació de Municipis i Províncies ofereixen cursos en la localitat de Villores para connectar als seus veïns en l’era digital. Formacions en comunicació electrònica amb l’administració, l’ús diari del mòbil i la tecnologia per a comunicar-se, eines per crear els teus propis continguts digitals i la recerca d’informació a internet.

L’organització ofereix cinc cursos diferents, amb una duració de 20 hores cadascun, orientades a tot el públic i edats.

Perquè es duen a terme, és necessari un mínim de 8 inscripcions per modalitat. Els interessats han d’emplenar el formulari abans del 10 de març, on trien el mes en què prefereixen que es realitze la formació, de juny a octubre, i els temes que més li interessen.

La Direcció General per a la Lluita contra la Bretxa Digital i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies han establert un conveni de col·laboració que persegueix aprofitar l’ús de les TIC en aquells municipis de la Comunitat Valenciana afectats per la despoblació i de fins a 1.500 habitants, afavorint l’accés digital de les persones residents en aquests municipis.