Vilar de Canes posa música a la «setmana de festes»

882
Concert a la Plaça de la Setena de Vilar de Canes
Concert a la Plaça de la Setena de Vilar de Canes
PUBLICITAT

Les melodies de la Banda Municipal de Vilar de Canes han omplert aquest diumenge la plaça de la Setena. Han estat els components de l’agrupació musical els que han decidit fer un concert per amenitzar la que haguera sigut la setmana de festes.

L’alcalde del municipi, José Maria Domínguez, explica que tot i que no han tingut cap cas, amb els rebrots que s’estan ocasionant al territori, han decidit suspendre les festes per prevenció. A més, agraeix als joves que formen part de la banda que s’hagen posat d’acord per preparar l’activitat.

Concert a la plaça de la Setena a càrrec de la Banda Municipal de Vilar de Canes

Una cinquantena de persones han pogut gaudir d’una vesprada de diumenge diferent, sempre mantenint les mesures de seguretat. Des del consistori es preparen altres activitats per a completar la “setmana de festes” com per exemple, avui dijous 6, a les 22h a la plaça de la Setena, cinema d’estiu a càrrec de la Diputació de Castelló. Per aquest cap de setmana més música, diumenge 9, amb un passa carrer i concert de la colla de dolçainers i dilluns 10 a les 12:30h hi haurà la tradicional processó per posar punt final a les festes patronals en honor a Sant Llorenç.