Vilafranca viurà el Capsigrany del 9 a l’11 de juny

180
PUBLICITAT

-Música, dansa i circ per a totes les edats

La vint-i-tresena edició de la Mostra de Teatre Capsigrany arribarà a Vilafranca aquesta setmana, del 9 a l’11 de juny.

El divendres 9 a les 19h arribarà ‘T’estime’ de Rocambolesc Teatre per a públic de 15 a 19 anys en la plaça de la Casa de la Cultura. A les 22.15h serà la inauguració oficial de la Mostra a la Casa de la Cultura i, seguidament, començarà l’obra ‘La Reina del Arga’ d’Estefanía de Paz Asín a la Sala Carles Pons.

El dissabte 10 els xiquets i xiquetes podran gaudir de ‘Clic!’ de JM Gestión Teatral a la Sala Carles Pons. A la vesprada, a les 17h en la plaça d’En Blasc, Hortzmuga Teatroa oferirà ‘Al Fin del Camino’, una obra per a tots els públics. Aquesta mateixa vesprada, a les 19.30h a la Sala de Teatre Carles Pons, es podrà gaudir de la representació central del Capsigrany 2023, l’obra ‘Mauthausen. La voz de mi abuelo’ de la companyia Trajín Teatro. I a la nit, a les 22.30h, en el poliesportiu s’oferirà ‘Mira’T’ de Circ Pànic, dirigida a públic familiar.

El diumenge hi haurà dues actuacions. A les 11.30h en la plaça d’En Blasc i dirigida a públic de 6 a 15 anys, ‘Maria vol ser futbolista’ de Rocambolesc Teatre. I a les 18.30h ‘Bambant pel carrer’ de La Xalera, per a públic familiar i oferint un recorregut itinerant des de la plaça d’En Blasc.

És important ressaltar que part de les representacions són gratuïtes mentre que unes altres, aquelles realitzades a la Sala Carles Pons, són de pagament.

El Capsigrany és possible gràcies a la col·laboració de persones voluntàries amants del teatre i de la cultura que, any rere any, treballen amb dedicació i afecte per a oferir a Vilafranca un cap de setmana inoblidable.