Vilafranca viurà el 22 i 23 de juny la V Volta Ciclista

260
V VOLTA CICLISTA VILAFRANCA

El Club Ciclista Picaio, amb la col·laboració de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, organitza el cap de setmana del 22 i 23 de juny la V Volta Ciclista Vilafranca VII Memorial Jofre Grau Biosca. La prova, de categoria cadet, constarà de dues etapes: Vilafranca-Castellfort i Benassal-Vilafranca.

Dues jornades exigents

La primera etapa, amb eixida en l’Avinguda del Llosar de Vilafranca, comptarà amb un circuit semi-urbà per la localitat. Després els joves ciclistes es dirigiran cap a Portell de Morella, on es donarà inici al port del Gelat, de 2a categoria. Després del descens, un terreny de contínues pujades i baixades donarà pas a l’últim i decisiu port, l’Alt de Castellort de 1a categoria, on estarà situada la meta.

El diumenge 23 la prova arrancarà a la plaça de la Font d’en Segures de Benassal direcció a Vilafranca. La competició, després del pas per la localitat, es dirigirà a l’Alt de Cabestany, de 3a categoria. No obstant això, és molt probable que el següent port, l’alt de Sant Pere de Castellfort, siga el que acabe decidint l’etapa i possiblement la Volta, ja que des d’allí s’iniciarà el ràpid descens buscant la meta de Vilafranca i una bona renda pot ser suficient per al triomf.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA