Vilafranca viu entre el 6 i el 8 de setembre les festes de la Mare de Déu del Llosar

768
PUBLICITAT

Llosar6 Llosar4 Llosar3 Llosar2 Llosar1

Rondalla

-Nota de premsa-

Vilafranca viu aquest cap de setmana les festes de la Mare de Déu del Llosar. Des del dissabte dia 6 al dilluns dia 8 se succeiran els actes taurins, musicals i religiosos.
Demà dissabte l’activitat va a càrrec de l’associació 8 de setembre, també coneguda en el municipi com la de “Cadafals”. Al matí s’ha previst una tancada infantil al voltant de la plaça de toros. A continuació, a la tarda, arribarà una rotllana de vaques de la ramaderia de “El Porter”, de Forniche Alt (Terol). Serà al recinte de “cadafals”.

A la nit s’embolarà un bou d’aquesta mateixa ramaderia, finalitzant els actes amb una festa amb discoteca mòbil. El diumenge dia 7 de setembre tindrà lloc un bureo amb motiu dels 775 anys de la Carta Pobla de Vilafranca. L’organitzen la rondalla i el grup de ball. Hi participaran rondes de diverses localitats i tots els que ho desitgen. A les 13h es donarà la benvinguda als participants i tindrà lloc una ronda pels carrers del poble. Després arribarà un dinar de germanor i un gran bureo al Parador de Festes.

Finalment el 8 de setembre les 7 majoralesses de la Verge del Llosar organitzen la jornada dedicada a la patrona de Vilafranca. S’iniciarà amb la diana de la Unió Musical de Vilafranca. A les 10.30h sortirà la processó cap a l’Ermita de la Verge on se celebrarà una missa. A continuació tindrà lloc la invitació als veïns a Els Arcs del Pare Plàcid. A la tarda després de la novena arribarà el concert de pasdobles de la Unió Musical de Vilafranca, previ al retorn de la processó. El Ball Pla tancarà els actes de la jornada i l’estiu festiu a Vilafranca.