Vilafranca valora com un èxit la Fira de la Magdalena

787
Fira Magdalena Vilafranca
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha realitzat una valoració positiva del desenvolupament de la Fira de la Magdalena. Així ho ha apuntat la regidora responsable de l’esdeveniment, Silvia Colom. El cap de setmana s’ha desenvolupat sense cap incident. S’ha superat el nombre d’expositors d’edicions anteriors, omplint-se també l’Avinguda del Llosar. Durant tot el cap de setmana milers de persones han recorregut l’Avinguda de Castelló interessant-se pels productes exposats, les demostracions d’artesania i l’oferta del comerç local que se suma a l’esdeveniment.

L’edil ha agraït la labor que desenvolupen tots els treballadors municipals en l’organització de la Fira ja que suposa un intens treball de muntatge dels expositors i carpes de la zona ramadera.

Àrea ramadera

Un any més la zona ramadera ha dinamitzat l’activitat en la Fira. Silvia Colom ha agraït la labor de tots els ramaders d’oví, caprí i boví que exposen els seus millors caps de bestiar. A més, ha incidit en el compromís de tots els propietaris de cavalls que exposen els seus animals. Enguany la Fira ha sortejat un mascle entre tots els expositors per a fer més atractiva la seua presència en la fira i premiar-los per l’esforç que realitzen.

A més, la Fira ha comptat amb nombroses activitats complementàries. Des de l’animació de la Xalera, passant per l’exhibició de tir i arrossegament, els jocs per a cavalls, la ruta eqüestre fins a les fonts del Llosar o les visites guiades pel nucli antic.

L’Ajuntament s’ha fet càrrec de l’organització de l’esdeveniment amb la col·laboració de diversos voluntaris que fan possible tots els treballs previs i de coordinació durant el cap de setmana atenent la zona ramadera o l’arribada d’expositors.