Vilafranca tornarà a ser protagonista en la segona edició d’AVAN

526
PUBLICITAT

Vilafranca, al costat de Viver, Altura, Vilanova d’Alcolea i Forcall, tornarà acollir una jornada de l’AVAN, la xarxa de centres rurals per a la investigació contemporània. En la segona edició d’AVAN s’analitzarà l’art i el pensament crític a l’interior de Castelló.

El 15 d’octubre, a Vilafranca, sota el lema “Escoltar i Fer” se celebrarà una sessió titulada “Compartir coneixement” que comptarà amb Marina Garcés, a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca. A continuació s’inaugurarà en la galeria Abadia Seven l’exposició “Qüestionar la realitat passa per explorar allò que no sabem” de Pau Pardo i Vicent Orts. La jornada es tancarà amb la mediació pels carrers de Vilafranca a càrrec de Javier Soligó i Inés Milán.

El projecte AVAN, impulsat des del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI, representa un espai en xarxa perquè els pobles, associacions i entitats de les comarques compartisquen programes que vinculen a tota la societat civil. La xarxa AVAN propícia pràctiques artístiques on l’experimentació forma part dels processos socials dels pobles.