Vilafranca tindrà un nou pavelló polifuncional

245
Vilafranca tindrà un nou pavelló polifuncional
Vilafranca tindrà un nou pavelló polifuncional

L’Ajuntament de Vilafranca està treballant en tot el procés per a dotar a la localitat amb un nou pavelló polifuncional, conegut en el municipi com Parador de Festes. Durant els últims dies s’ha procedit al buidatge de les actuals instal•lacions com a procés previ a la demolició del vell edifici situat en una nau industrial.

La nova infraestructura comptarà amb 200 metres quadrats més. Així mateix complirà amb totes les normatives d’accessibilitat i insonorització.

En el projecte s’ha respectat la ximenera existent com a part del patrimoni industrial. Una vegada demolit l’obra s’executarà per fases.

Una primera part passarà per l’estructura i part dels tancaments. Després arribarà la instal•lació de serveis elèctrics i de calefacció. El finançament de l’obra comptarà amb aportacions pròpies, fons provincials i de compensació eòlica.

-Nau llogada

Mentre es desenvolupen els treballs el consistori ha llogat una nau situada als afores del municipi. D’aquesta manera es podran celebrar els esdeveniments previstos.