Vilafranca tindrà un nou centre de visitants

237
Vilafranca tindrà un nou centre de visitants

La Diputació incorpora el nou Centre d’Interpretació de Recursos Turístics de Vilafranca al seu impuls de creació de productes turístics d’acord al turisme d’experiències que promou en la província. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut aquest nou producte turístic, un dels 28 que el Govern Provincial ha creat amb la seua inversió d’1,7 milions d’euros a Inversions Turístiques Financerament Sostenibles. Amb això, el Govern Provincial enriqueix el catàleg del turisme d’experiències que impulsa en tot el territori amb tal de generar noves oportunitats en els pobles a través de la cura, recuperació i posada en valor de recursos patrimonials naturals i culturals.

Acompanyat per l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, el president Moliner ha assegurat que “aquesta actuació es dirigeix a posar en valor els recursos turístics que tenim en la província per a convertir-los en productes atractius per al visitants, rendibles i capaços d’oferir una experiència única. Feia falta que el patrimoni que els de ací coneixíem fórem capaços de presentar-ho en un format que la gent poguera consumir-ho. Amb aquest Centre d’Interpretació sumim més arguments per a viure i gaudir d’una província única i que açò revertisca en més riquesa per als pobles”.

Així, el nou Centre d’Interpretació de Recursos Turístics de Vilafranca oferirà al visitant diversos espais expositius per a visualitzar els principals recursos turístics del municipi. Per a açò s’instal·laran mitjans audiovisuals i fins i tot s’estudia la creació d’una tenda on el turista puga comprar els productes artesans de la zona. Es preveu que l’accés a aquest centre siga part d’un itinerari guiat, que permetria recórrer diverses zones d’interès turístic.

La Diputació finança el 100% d’aquesta actuació amb una inversió de 59.854 euros.