Vilafranca tanca unes Festes 2019 molt participatives

474
PUBLICITAT

El segon dissabte de les festes, va estar organitzat per la Penya Taurina de Vilafranca, amb entrada de bou a les 2 del migdia, corro de vaques dels Germans Asensi, tardeo a la Tasca amb la Paradita Flamenca, embolada del bou i de nit Orquestra La Red i Discomòbil Nightology World a la Carpa de Festes.

Ahir diumenge, va tindre lloc el bolsí taurí de la Diputació de Castelló, amb 3 alumnes de l’Escola Taurina de Castelló (Jorge Rivera, El Ceci i Aaron Rull) i un de la de València (Javier Suñer). La climatologia va fer perillar la cel·lebració d’aquesta classe pràctica amb un poc de pluja, pero finalment va ixir el sol. Van saltar al rogle 4 novillos de Daniel Ramos de Borriol, que van donar possibilitats als toreros. Finalment Aaron Rull va tallar una orella.

L’últim acte de les festes a Vilafranca com ve sent habitual als darrers anys és el Correfoc del grup vilafranquí La Xalera. Al ritme dels tambors i timbals, el Correfoc va eixir del Rellotge, passant pel Carrer Nou, Plaça Constitució, Joan Pau Climent, Avinguda de Castelló per tornar per l’Avinguda Llosar fins al Rellotge. Finalment va haver un remat amb un xicotet castell de focs artificials.

Així Vilafranca tanca una setmana de festes molt participativa als actes organitzats, tot i no haver comissió de festes, i sense incidències destacables.