Vilafranca retira amb camions la neu de l’Avinguda Castelló

419
Neteja neu a Vilafranca
Neteja de la neu amb pales i camions
PUBLICITAT

Vilafranca ha recorregut a camions i pales per a retirar la neu de l’Avinguda de Castelló. Des del consistori s’ha explicat que s’ha sol·licitat ajuda a Carreteres, com ja va ocórrer en anteriors nevades d’aquestes característiques, per a retirar la neu de la travessia de la localitat. D’aquesta manera es pretén millorar la circulació i crear llocs d’aparcament davant la previsible arribada de visitants durant el cap de setmana.

Des d’aquest matí una pala de grans dimensions està carregant els camions que s’enduen la neu fora del poble.

Perill de caiguda de neu

Així mateix des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha previngut als veïns davant el risc de caiguda de neu de les teulades, a causa de la gran acumulació existent.

D’altra banda també s’ha alertat del perill de caiguda de candelers que es formen en les teulades.

Des del consistori s’ha sol·licitat als veïns que no caminen per baix de canals i teulades

Poliesportiu tancat

Fins que es puga retirar la neu i deixe d’haver-hi risc de caiguda de neu de les teulades el poliesportiu municipal romandrà tancat fins nou avís.

Jornades de la tòfona suspeses

D’altra banda el consistori ha suspès fins a nova data les jornades de la tòfona que s’havien organitzat per al pròxim dia 28.

Neteja de camins de masies

D’altra banda, amb l’ajuda de maquinària del Consorci, s’està procedint a la neteja de camins i pistes de masies i granges, amb l’objectiu de possibilitar l’accés de camions i vehicles de transport de grans dimensions.