Vilafranca rep avui el ‘Camí Solidari’ per les malalties rares 2014

592
Camí solidari
PUBLICITAT
Camí solidari
Camí solidari

-Nota de premsa-

El divendres 10 d’octubre a les 16.30 arribarà a Vilafranca la ruta ” Camí Solidari ” 2014 de la mà dels seus dos protagonistes Víctor i Raül. L’Ajuntament de Vilafranca anima a tots els veïns de la població a rebre o acompanyar durant un tram del recorregut els protagonistes d’aquesta aventura, Víctor Cerdà i Raül Zurriaga, que pretén cridar l’ atenció sobre les malalties rares. Aquests dos brigadistes que estan travessant la Comunitat Valenciana arribaran a Vilafranca a les 16.30 del pròxim 10 d’octubre. Tots els veïns que els vulguen acompanyar es reuniran a la Plaça Don Blasco per rebre aquests dos valents solidaris. Durant el camí aquests dos esportistes van acompanyats per una caravana solidària que posarà a la venda material esportiu i promocional. Tota la recaptació es destinarà a projectes i programes promoguts per la delegació valenciana de FEDER, la Federació Espanyola de Malalties Rares.

Què és el “Camí Solidari “?

El ” Camí Solidari ” per les Malalties Rares és una iniciativa d’Imelsa, una empresa pública de la Diputació de València, que promou la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per patologies no freqüents. Es tracta d’un repte esportiu i solidari que es va celebrar per primera vegada el setembre de 2013 quan el brigadista forestal d’Imelsa, Víctor Cerdà, va recórrer a peu tota la província de València passant pels seus 266 municipis. Gràcies a aquesta iniciativa, el projecte de Víctor, va rebre el Premi Anual a la Solidaritat de FEDER lliurat per l’actual reina d’Espanya, Letícia Ortiz.

Els dos brigadistes, en aquesta segona edició del camí que es desenvolupa des del passat 18 de setembre fins al pròxim 18 d’octubre, travessaran la Comunitat Valenciana i pujaran els seus cims més importants. En total recorreran 1.704 quilòmetres. Es tracta d’una magnífica oportunitat perquè tots els veïns de Vilafranca se sumen amb la seua companyia, els seus aplaudiments i la seua calor a dos extraordinaris esportistes solidaris que lluiten per véncer les malalties rares. Els organitzadors disposen d’una pàgina web on tots els interessats trobaran informació referent a aquest projecte: http://www.imelsa.es/ca_ES/camino – solidari