Vilafranca presenta una completa agenda activa d’hivern

273

AGENDA HIVERN
-Xavier Tena Vidal-

FEU CLIC ACI PER LLEGIR-LA

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat l’agenda d’hivern. La formació té una presència destacada amb l’Aula Mentor, Classes de Conversa en Anglès, Classes de guitarra, contrabaix, bandúrria i llaüt oferides per Dolces Cançons. El Grup de Dones ofereix Classes de Bolillo i el Grup de Rondalla i Ball classes de jota aragonesa i de cant de jota. L’Escola de Famílies també comença al mes de gener. Al març hi haurà un taller de risoteràpia.

4 seran les exposicions que es podran veure fins a l’abril a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca. Fins al mes de març estaran Playmobil 40 aniversari, Fofuchas i Postals Nadalenques. Després serà el torn de L’Interior, poesia i fotografia.

Aquesta agenda d’hivern 2014-2015 també inclou la programació del Video-Club així com l’estrena del Menú Blanc&Negre amb plats monocromats que el Restaurant L’Escudella estrenarà per Sant Antoni.

Els partits com a locals dels equips esportius, els actes festius al Parador o la programació de Sant Antoni també apareixen en aquesta agenda.

Altres activitats destacades són Sant Blai l’1 de febrer, l’acte de lliurament de la Medalla de la Vila i del Premi Explorador Andrés el dia 7 de febrer, un contacontes programat per al 14 de febrer, la presentació d’un llibre el 28 de febrer o els actes del Grup de Dones per conmemorar el Dia Internacional de la Dona Treballdora al mes de març.