Vilafranca presenta una Avinguda de Castelló i una Avinguda del Llosar renovades

123
PUBLICITAT

Durant aquest últim any, s’ha estat treballant en l’Avinguda de Castelló de Vilafranca. Aquest és el tram de la CV-15 que passa per dins del municipi. Amb les obres, portades a terme per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori de la Comunitat Valenciana, s’ha adequat aquesta carretera per a millorar certs aspectes.

En el transcurs d’aquestes obres, primer, es van eliminar les voreres per a ficar unes de noves. També, es van afegir a aquestes uns pilons per tal d’evitar l’aparcament de cotxes damunt la vorera. S’ha millorat el sistema de clavegueram per a evitar inundacions. A més, s’ha asfaltat l’avinguda per a tractar d’eliminar les irregularitats que hi havia. Finalment, ara s’està pintant la senyalització horitzontal.

En finalitzar aquestes obres, el Servei de Manteniment i Millora de Carreteres va presentar un altre pla per a millorar l’asfaltatge de l’Avinguda del Llosar. 

Les obres d’adequació de l’Avinguda Castelló han estat valorades en un milió i mig d’euros, finançats per Conselleria. Mentre que la renovació i substitució de la xarxa d’aigua potable ha estat finançada amb fons propis de l’Ajuntament de Vilafranca.