Vilafranca presenta un complet cartell de Nadal

319
Cartell de Nadal
PUBLICITAT
Cartell de Nadal
Cartell de Nadal
L’Ajuntament de Vilafranca amb la col·laboració de nombroses associacions i entitats ha presentat el cartell amb els actes culturals i lúdics que tindran lloc a la localitat durant les festes nadalenques.
A les sales gòtiques de l’Ajuntament es podran visitar 3 exposicions fins el 22 de març amb temàtiques com el 40 aniversari dels Playmobil, Fofutxes o Postals Nadalenques.

 L’activitat Nadalandia estarà dedicada als més menuts els dies 23, 26, 29 de desembre i 2 de gener. La música també tindrà el seu espai amb el Concert de Nadal de la Unió Musical de Vilafranca el diumenge 21 i un concert de percussió que realitzarà Kimbala diumenge 28. Les pel·lícules al Videoclub ocuparan les vesprades dels diumenges 21 i 28 de desembre i 4 de gener amb projeccions per a públic infantil i adult. Dani Monfort realitzarà 2 interessants conferències, el dissabte 27 parlarà sobre el perill dels terratrèmols i diumenge 28 analitzarà al costat de Toni Andrés “Els bous de carrer a Vilafranca al segle XX”, aquesta última tancarà el Cicle Cultural de Tardor del Club Taurí. Les nits festives al Parador estaran protagonitzades per la Comissió de Festes per Cap d’Any i la Majoralia de Sant Antoni la nit de Nadal. A la piscina, per al dia 28 de desembre, Esport i Diversió proposa una aquadisco (aquagym nocturn amb llums i música). El dissabte 3 Vilafranca Espai de Comerç realitzarà el sorteig dels seus nadalencs en un acte que comptarà amb l’actuació del pallasso Nandet. La recollida de les cartes als reis per part dels pages serà el 2 de gener i la cavalcada per rebre a Ses Majestats d’Orient el 5 de gener. Una completa agenda que dinamitzarà l’activitat cultural i lúdica a Vilafranca del 21 de desembre al 5 de gener.