Vilafranca presenta l’agenda de tardor

102

L’Ajuntament de Vilafranca ha donat a conèixer l’agenda activa de tardor. Entre els actes destaquen la Mostra de Teatre Reclam i el 40 aniversari del Centre Excursionista de Vilafranca.

El CEIP En Blasc d’Alagó realitza aquest trimestre l’eixida de tardor, els panellets de Tots Sants i el Taller de creació BookTrailers.

A l’Espai Jove es visualitzarà al mes d’octubre el programa Tu Cara Me Suena. El password, el muntatge video Narcos i el taller de cuina seran altres iniciatives que es duran a terme al mateix espai.

I al novembre, després de la festivitat de Tots Sants, arribarà la Mostra de Teatre Reclam. “Finales de Mierda”, el 3 de novembre amb Jimena Cavalletti i Elena Donzel, i “Mari, palante” de Reyes Ruiz, l’11 de novembre seran les obres que s’interpretaran.

Altra cita destacada del mes serà el 40 aniversari del Centre Excursionista Vilafranca. La majoria dels actes es desenvoluparan del 16 al 18 de novembre.

No faltaran la celebració per part dels músics de Santa Cecília ni els actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere.

Quant al Videoclub, com no pot ser d’altra manera, serà protagonista el cinema en sessions infantil i d’adults. I els actes a la Biblioteca marcarán l’agenda cultural.

A més, l’esport, amb els partits de futbol, frontenis i futbol sala femení centrarà l’atenció dels aficionats.

Ja el darrer més de l’any les activitats nadalenques prendran el relleu.