Vilafranca presenta l’agenda cultural per rebre el Nadal

865
Agenda Cultural de Vilafranca per al desembre del 2021.
PUBLICITAT

Veïns i veïnes de Vilafranca, així com visitants de la localitat, podran gaudir d’un mes de desembre carregat d’esdeveniments i activitats culturals que servirà per a encarar les festes nadalenques. Així doncs, en l’agenda cultural de Vilafranca s’han inclòs actes i esdeveniments pensats per a satisfer a xicotets i adults, amb una varietat que va des de concerts musicals en directe, degustacions culinàries o sessions de cinema. També s’ha inclòs l’actualitat esportiva del Club de Futbol Vilafranca i del Club Frontenis Vilafranca.

Les festivitats del pont de la Constitució del pròxim cap de setmana inauguren l’agenda amb esdeveniments com la inauguració de l’exposició ‘100 anys d’evolució de la indumentària vilafranquina’, la mostra teatral ‘Reclam’ o la Benvinguda al Nadal organitzat per Vilafranca Espai de Comerç. Si bé, al llarg del mes xiquets i xiquetes tindran l’ocasió d’escoltar contes a càrrec d’ ‘Espantanieblas Teatre’ el dilluns 6, presenciar una sessió cinematogràfica els diumenges 12 i 19 a partir de la iniciativa de l’Associació Videoclub, o participar en una gimcana amb mapes de Vilafranca el dissabte 18.

Juntament amb aquesta programació apareix amb protagonisme la música en directe. El primer concert del mes se celebrarà l’11 de desembre amb la visita de l’Orfeó Universitari de València a l’església parroquial Santa Maria Magdalena. A més, la Unió Musical de Vilafranca ofereix el concert de Nadal el dijous 23, i el dia de Nadal serà l’Associació Dolçes Cançons qui oferisca un concert de nadales. El diumenge 26 es podrà assistir al musical ‘La mort del soldat’ d’Igor Stravinski amb l’Orquestra Lírica de Castelló. També l’Associació Cultural Capsigrany i els Kintos 2022 han organitzat ‘tardeos’, per als dissabtes 18 i 25 respectivament. Per a finalitzar el mes i l’any 2021, la vesprada del divendres 31 torna la popular carrera de Sant Silvestre que parteix des de la Plaça d’En Blasc, mentre que la carpa de festes acollirà per la nit la festa de comiat organitzada per la Penya Taurina de Vilafranca.