Vilafranca presenta l’agenda cultural per al desembre i el Nadal

476
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb organismes i associacions de la localitat, ha publicat l’agenda cultural programada per al mes de desembre, amb les festivitats de Nadal incloses. Així, el pròxim mes a Vilafranca es podrà gaudir d’espai per a la música en directe, per al cinema, per gaudir d’un gran Betlem monumental o per celebrar la festa de Cap d’Any amb amics i familiars al Parador Municipal.

Per a rebre el Nadal, el tradicional Betlem monumental estarà obert al públic a partir del 3 desembre a les Sales Gòtiques de l’edifici de l’Ajuntament. Estarà instal·lat fins al 29 de gener, i es podrà visitar en horari d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme. A més, la mateixa Oficina ofereix durant tot el mes visites guiades pels principals punts d’interés de la localitat, com el centre històric, el Museu de la Pedra en Sec o l’església parroquial.

El mateix 3 de desembre que s’inaugura el Betlem també es celebra la festa de l’encesa de les llums de Nadal, instal·lades per tot arreu de la localitat amb la col·laboració de Vilafranca Espai de Comerç. La festa comptarà amb una cercavila i un ‘tardeo’ amb tapes i concert en directe del grup Kasparov. A més, xiquets i xiquetes rebran la visita del Patge Reial amb xocolatada per a tots els i les assistents inclosa. Els concerts de Nadal s’han programat a mesura que la Nit de Nadal i les vacances es van apropant. Així, l’alumnat de l’institut com del col·legi protagonitzaran els seus espectacles el dijous 22 a la sala Carles Pons de la Casa de la Cultura. Un dia després serà el torn de l’associació Dolces Cançons amb el tradicional Concert de Nadales. Eixa mateixa nit, al Parador Municipal, la Unió Musical de Vilafranca oferirà el concert de Nadal davant de tot el veïnat.

Durant el mes també s’han organitzat jornades cinematogràfiques, tallers d’autonomia personal i infantils, presentacions de llibres o jornades esportives dels clubs locals. Tot, sense oblidar la gran nit de Cap d’Any preparada al Parador Municipal. Durant tot el dissabte 31 s’han preparat actes com la cursa de Sant Silvestre o les Campanades amb el grup Trobadorets per a xiquets i xiquetes.