Vilafranca presenta l’agenda cultural de novembre amb cinema, música, teatre i sessions de formació professional

672
Font de la imatge: Ajuntament de Vilafranca.
PUBLICITAT

Durant el mes de novembre a Vilafranca s’han organitzat multitud de plans culturals i esportius aptes per a tots els gustos que van des del teatre, la música, el cinema, la fotografia o les visites culturals a pintures rupestres. Una oferta rica i variada repartida, principalment, durant els caps de setmana. Així doncs, aquest mes també s’han oferit tres sessions de formació professional per a millorar les aptituds del veïnat a l’hora d’entrar en el mercat laboral.

Del 7 al 27 de novembre, en el Centre de Salut de Vilafranca estarà oberta al públic durant els matins l’exposició fotogràfica ‘Diversitat funcional des de l’art conceptual’. Pel que respecta a temàtica musical, la Unió Musical de Vilafranca i el Grup de Rondalla i Ball oferiran el concert de Santa Cecilia els dies 26 i 19 de novembre, respectivament. Veïns i veïnes podran gaudir de sessions cinematogràfiques cada diumenge del mes a la Casa de Cultura Carles Pons. D’altra banda, la Mostra de Teatre ‘Reclam’ seguirà amb la seua programació els dies 12 i 25 de novembre amb dues obres que s’escenificaran a la Casa de Cultura.

La formació professional té un important espai en l’agenda cultural de Vilafranca. Al llarg del mes s’ha organitzat un taller de formació bàsica en la cura de persones dependents, un altre taller d’alfabetització informàtica i un últim de monitor/a de temps lliure infantil i juvenil. Tres opcions amb les quals entrar amb força en el mercat laboral i millorar els coneixements teòrics i pràctics de tres sectors molt importants en l’actualitat. A més, s’ha convocat una sèrie de tallers i jornades de benestar familiar sobre, entre altres, disciplina positiva a l’hora d’educar a xiquets i xiquetes. Finalment, en l’espai cultural ‘Compartint Lectures’ s’ha programat una cita per al divendres 11 a la biblioteca Matilde Escuder en la qual s’analitzaran tres novel·les i es debatrà obertament sobre elles.