Vilafranca presenta el concurs literari del Festival Xilòfag 2024

119
PUBLICITAT

Agatha Christie, la reina del crim, serà la protagonista del IV Festival Xilòfag 2024 de Vilafranca. L’organització del festival, l’Ajuntament de Vilafranca i la Biblioteca Municipal han presentat les bases per al concurs literari de relats curts per a joves i microrelats per a adults.

Aquest concurs està destinat a guardonar diferents tipus d’obres per categories. D’una banda, estan la categoria infantil i la juvenil, per a xiquets i xiquetes fins a 11 anys i de 12 a 16, respectivament, on es busquen obres de relats curts de misteri, amb un màxim de 300 paraules. I, d’altra banda, està la categoria d’adults on s’han de presentar microrelats, amb un màxim de 150 paraules, i on ha d’aparéixer el títol d’alguna de les novel·les d’Agatha Christie. Totes les obres que es presenten hauran de ser originals i inèdites, hauran d’estar escrites en valencià o en castellà i es podran presentar fins al 24 de març del 2024.

Per a lliurar els relats caldrà portar-los a la Biblioteca en un sobre tancat en el qual constarà el títol del relat o microrelat i la categoria en la qual es participa. Cada persona només pot presentar un treball. A l’interior del sobre haurà d’estar el relat o microrelat i es farà constar un sobre tancat en el qual aparega el nom, els cognoms, la categoria a la qual es presenta, l’adreça postal, el telèfon i l’adreça electrònica.

El jurat escollirà un premi en cadascuna de les categories, aquests premis consistiran en un lot de llibres per a cada persona guanyadora. Es lliuraran els dies 19, 20 o 21 d’abril dins del marc d’algun dels actes que s’organitzaran per al IV Festival Xilòfag 2024.