Vilafranca presenta el cartell de la Fira de la Magdalena que se celebrarà els dies 18 i 19 de juliol

705
Fira de la Magdalena
Fira de la Magdalena
PUBLICITAT

De www.ajuntamentdevilafranca.es

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentat el cartell de la XIX Fira de la Magdalena. Aquest any en el mateix es recullen alguns dels elements més significatius de la mateixa. L’esdeveniment se celebrarà els dies 18 i 19 de juliol a la localitat.

Segons ha explicat la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Silvia Colom, “aquest any hem inclòs al cartell imatges de totes les seccions de la fira perquè la gent es puga fer una idea del que poden trobar-se en els carrers de Vilafranca durant el cap de setmana”.

Silvia Colom ha agraït la tasca de tots els que fan possible la fira, des dels veïns i associacions, fins als edils que col·laboren en els treballs fins al personal municipal que s’encarrega de tots els preparatius previs.

-Sorteig d’un mul i nova ruta eqüestre

Un dels aspectes més destacats de la Fira de la Magdalena és la secció equina. Aquest any els organitzadors han decidit sortejar un mul entre tots els expositors. A més, durant la fira s’inaugurarà la primera ruta eqüestre homologada de les comarques de Castelló. La ruta està homologada per la Federació Espanyola d’Hípica. Els propietaris de cavalls podran participar en els jocs amb cavalls. Així mateix comptaran amb una conferència a càrrec del veterinari Juan Tomás Fabregat.

A més la secció ramadera comptarà amb bestiar oví, cabrum i boví.

-Col·laboració de tot el poble

A la Fira col·laboren nombroses entitats de la Vila. La Unió Musical de Vilafranca ofereix el seu tradicional concert, es jugaran les semifinals del campionat de futbol sala organitzat per la comissió de festes, arribarà una nova edició del Cros organitzat per l’Escola Esportiva, la Xalera estarà present als carrers, el Grup de Dones oferirà els seus bunyols.

A la zona comercial també tindran presència els majorals de la Mare de Déu del Llosar, Sant Antoni, el Cor de Jesús i la comissió de festes o la comissió de penyes.

-Exposicions

A les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca es podran visitar dues exposicions. Una d’elles dedicada al premi de pintura que s’organitza a Cinctorres i una altra que reflecteix l’art del reciclatge. A la part artesanal hi haurà demostracions pràctiques.