La majoralia de la festa de la Publicata de Sant Antoni de Vilafranca va avançant als preparatius de la festa. El dissabte 13 de gener els majorals i les majoraleses han rebut l’ajuda d’un centenar de col·laboradors, i sobretot col·laboradores, en l’elaboració de 15.000 pastissos farcits de confitura de carabassa. La tasca s’ha desenvolupat als tres forns de la localitat que han funcionat a ple rendiment. Els forners han elaborat la massa dels pastissos que després han estat “pastats” i confeccionats per mans expertes que els han omplert de confitura de carabassa. Després els pastissos s’han enfornat i finalment s’han recobert de sucre. Diumenge, dia de les barres, és la primera jornada en què es poden tastar els pastissos. Aquests dolços tradicionals es posaran a la venda per obtenir fons amb destinació a finançar la festa. A més es podran provar al local dels majorals durant el desenvolupament la festa de La Publicata en honor a Sant Antoni Abat.
Inici Els Ports Vilafranca Vilafranca prepara 15.000 pastissos farcits de confitura de carabassa per a Sant...