Vilafranca prepara 15.000 pastissos farcits de confitura de carabassa per a Sant Antoni

70
PUBLICITAT

La majoralia de la festa de la Publicata de Sant Antoni de Vilafranca va avançant als preparatius de la festa. El dissabte 13 de gener els majorals i les majoraleses han rebut l’ajuda d’un centenar de col·laboradors, i sobretot col·laboradores, en l’elaboració de 15.000 pastissos farcits de confitura de carabassa. La tasca s’ha desenvolupat als tres forns de la localitat que han funcionat a ple rendiment. Els forners han elaborat la massa dels pastissos que després han estat “pastats” i confeccionats per mans expertes que els han omplert de confitura de carabassa. Després els pastissos s’han enfornat i finalment s’han recobert de sucre. Diumenge, dia de les barres, és la primera jornada en què es poden tastar els pastissos. Aquests dolços tradicionals es posaran a la venda per obtenir fons amb destinació a finançar la festa. A més es podran provar al local dels majorals durant el desenvolupament la festa de La Publicata en honor a Sant Antoni Abat.