Vilafranca pren decisions front el coronavirus

847
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca, a través d’un comunicat, ha fet arribar a la població diverses mesures per a contindre la pandèmia de coronavirus.

D’aquesta manera, es tancaran, a partir de demà dissabte la Casa Social, Casa de la Cultura, Oficina de Turisme, Casa de la Música i instal·lacions esportives en recintes tancats i a l’aire lliure. A més s’ha recordat el tancament dels centres educatius per part de la Conselleria d’Educació des del dilluns. Per contra, tant les Oficines Municipals, com la Mancomunitat Els Ports i el mercat, de moment, no tancaran. Això sí, es recomana realitzar els tràmits de manera telemàtica o per telèfon.

D’altra banda, des del consistori també incideixen a evitar desplaçaments innecessaris, tant d’entrada com d’eixida de la població. Evitar les aglomeracions i mantindre la distància respecte a persones amb afeccions respiratòries són altres mesures a tindre en compte. D’igual manera, evitar salutacions amb les mans, extremar la higiene de mans, evitar tocar-se la cara, tossir en un mocador, colze o mànega, no compartir menjar o objectes personals, fregar la vaixella a temperatures superiors a 60 °C, ventilar les habitacions dues o tres vegades al dia, i netejar els banys amb lleixiu en dilució són altres consells del consistori. També s’ha recordat el telèfon oficial d’atenció davant el coronavirus, el 900 300 555.