L’Ajuntament de Vilafranca ha convocat una nova edició dels premis d’investigació Explorador Andrés. Estos premis es van instituir amb motiu del 775 aniversari de la Carta Pobla i busquen premiar treballs fi de màster o grau i tesis doctorals que estiguin relacionades amb qualsevol temàtica vinculada amb Vilafranca.

Els treballs poden estar relacionats amb el coneixement de la història o present del municipi. Així mateix, poden presentar el desenvolupament d’iniciatives o projectes que redunden en una millor qualitat de vida dels seus veïns. D’aquesta manera la temàtica és oberta i s’obri el concurs a qualsevol disciplina.

El límit per a presentar els originals serà l’1 de desembre de 2017. El gallardó s’entregarà en l’acte cívic que cada any s’organitza en la localitat amb motiu de la commemoració de l’aniversari de la Carta de Població.

El premi del treball d’investigació està valorat en 2.000 euros. Professors especialitzats en la matèria dels treballs presentats seran qui determinen el treball guanyador. Els representants municipals tindran veu però no vot en el jurat. La propietat intel•lectual dels treballs passarà a ser de l’Ajuntament de Vilafranca que podrà publicar els projectes presentats.

CLICA ACÍ PER A CONSULTAR LES BASES