Vilafranca posa punt i final a la Lliga d’escoles de ciclisme

579
PUBLICITAT

Vilafranca acollia el passat diumenge la cloenda d’escoles de ciclisme del 2021. Una desena de clubs vinguts d’arreu de la província es van donar cita a la plaça de la Constitució. La jornada va començar de bon matí amb un circuit interurbà on van participar els esportistes de tots els equips. Tot seguit es feia al poliesportiu local l’acte de clausura on es van lliurar les medalles a tots els xiquets i xiquetes i els mallots als campions i campiones de cada categoria.

L’acte va comptar amb la presència de Silvia Colom, alcaldessa de Vilafranca; Maria Vicente, regidora d’esports i joventut i el diputat provincial Santi Pérez, a més de diverses personalitats del món del ciclisme i de la federació valenciana. També es va comptar amb la col·laboració d’esportistes del Club Ciclista Picaio per guiar els equips dins del circuit interurbà.

La ciclista local Nayara Ibáñez qui milita a l’equip Animals de Monte d’Almassora, va ser guardonada al guanyar els Jocs Escolars en categoria aleví femení.

Tot plegat va servir per mostrar la bona salut de que gaudeix el ciclisme a la província de Castelló i arreu de la Comunitat Valenciana en categories base. I és que en aquest any han hagut més de 800 esportistes federats segons va apuntar José Luís Pérez, des de la Federació Valenciana.

La jornada va estar precedida per un col·loqui sobre la transició del ciclisme base al professional el dissabte de vesprada on van participar els vilafranquins Juan Bellés i Andreu Murla, així com Víctor Martínez, Oscar Cabedo i Carla Pruñonosa.