Vilafranca organitza 775 minuts d’esport els dies 27, 28 i 29 de juny

920
PUBLICITAT

-Nota de premsa-Cartell2 Futllet

Vilafranca celebrarà els propers dies 27, 28 i 29 de juny unes jornades esportives sota el títol “775 minuts d’esport”. La cita s’emmarca dins dels actes commemoratius que la localitat celebra al llarg d’aquest any amb motiu del 775 aniversari de la carta fundacional de la població. Durant tres dies, les diferents entitats esportives i els aficionats podran practicar activitats relacionades amb l’esport sota la coordinació de l’empresa local Esport i Diversió i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

La programació comença el divendres 27 a la vesprada amb els partits de futbol sala Benjamí-Aleví que entrentará als equips de Vilafranca i Cantavella. Seguidament, serà el torn del futbol sala femení del Platges de Castelló. Abans del capvespre, es realitzarà una excursió nocturna a la muntanya Picaio, amb un recorregut de tretze quilòmetres i mig, que estarà organitzada pel Centre Excursionista de Vilafranca.

Dissabte 28 al matí s’han previst diferents activitats com la inauguració de les Vies de les Mallaes i l’escalada lliure, el futbol al carrer, un màster class adreçada de fitness, el campionat de frontenis infantil i adult o l’exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Gimnàstica de Borriana. A la vesprada és el torn del trial de motos, puntuable per al campionat territorial de la Comunitat Valenciana, els jocs a la piscina, l’aquagym, el taller de taekwondo, escacs, l’spinning i el taller de pilota a mà.

Diumenge al matí se celebrarà el Campionat de la Comunitat Júnior en Ruta, organitzat pel Club Ciclista Picaio, així com un partit de boleibol sènior.

La participació en les activitats està oberta a tot el públic. L’organització agraeix la implicació de tots els esportistes i pretén que els veïns i visitants passen un cap de setmana on l’esport siga el protagonista i on es puga gaudir de diferents disciplines esportives.