Vilafranca oferirà aquest dissabte en directe una òpera del Teatro Real de Madrid

683
PUBLICITAT

-La retransmissió tindrà lloc el dissabte dia 24 de setembre a les 20 hores al Videoclub

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha tornat a sumar a la iniciativa del Teatre Real de Madrid que ofereix la possibilitat de retransmetre en directe l’òpera Otello de Verdi.

Gràcies a la recepció de senyal via satèl·lit en directe els veïns i veïnes de la localitat podran assistir, en directe, i en pantalla gran, a la retransmissió d’aquesta peça d’òpera. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte dia 24 de setembre a les 20 hores al videoclub del Centre Parroquial. Per a això, el consistori ha instal·lat els mitjans tècnics necessaris per a la recepció del senyal via satèl·lit a través d’Hispasat. Així, Vilafranca és un dels vuitanta municipis espanyols que aquest dissabte rebran en directe el senyal per veure en directe l’òpera.

El Teatre Reial ofereix als municipis i entitats la possibilitat de rebre el senyal en directe d’òperes amb motiu de la celebració del seu bicentenari.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es convida a tots els veïns i veïnes a assistir a la representació, l’entrada serà gratuïta.

Per als que vulguen veure l’òpera a casa, Otello serà retransmesa en directe, gratuïtament, i per a tothom, en Llotja Digital del Teatre Real. També es podrà seguir en RTVE.es (coproductora de la producció audiovisual), The Opera Platform (Opera Europa), Shakespeare Lives (British Council) i ART Concert (canal ARTE). Es podrà fer el seguiment de totes les retransmissions en el hashtag #OtelloEnDirectoTR.