Vilafranca ofereix subvencions a ONG per a ajudar en països empobrits

60

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert la convocatòria de subvencions a Organitzacions No Governamentals (ONG) que desenvolupen programes de cooperació en països empobrits. Una línia d’ajudes que promou el consistori vilafranquí des de fa dues dècades amb el ferm objectiu d’aportar el seu granet d’arena al treball realitzat per les ONG.

En aquest exercici 2019 la totalitat de les ajudes ascendeix a 8.664 euros a repartir entre les entitats que resulten seleccionades. 
Segons les bases reguladores de la convocatòria, podran ser objecte de subvenció els projectes que contemplen actuacions d’infraestructura (aigua potable, sanejaments) i prioritats socials i necessitats bàsiques (salut, educació, habitatge, cooperatives); projectes que fomenten la preservació del medi ambient; aquells que contribuïsquen al desenvolupament i a la disminució de la injustícia social i els projectes promoguts en col·laboració amb grups o associacions locals o comarcals de la zona d’intervenció. 

Per a més informació sobre el termini de sol·licitud i la documentació a aportar consultar amb l’Ajuntament de Vilafranca.