Vilafranca obrirà el Centre de Dia al juliol i tindrà noves places concertades a la residència

702

Vilafranca podrà obrir el Centre de Dia el proper mes de juliol i la residència de la Tercera Edat tindrà 8 noves places concertades. Així s’ha apuntat des del centre que aquests dies ha celebrat el primer aniversari des de la seva obertura. L’any passat per aquestes dates obria les seues portes amb 25 places concertades. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha valorat la notícia i ha apuntat que “d’aquesta manera es va ampliant l’atenció als nostres majors. La residència va obrir amb 25 places concertades, ara ja seran 33 les que compten amb ajuda i l’obertura del centre de dia obre noves possibilitats per als més grans i els seus familiars “.

El concert de places també obre la possibilitat a crear nous llocs de treball tant a la residència com al centre de dia.

Des de la direcció del centre han destacat la implicació de tot el poble de Vilafranca amb les activitats que s’organitzen al centre, ja que nombrosos col·lectius i associacions han passat per la residència per a col·laborar en les activitats que s’han organitzat.

-Aniversari

Amb motiu del primer aniversari es va organitzar una jornada de convivència en què van participar tots els residents, personal i familiars.