Vilafranca obri la matrícula per a l’escola d’estiu

755
PUBLICITAT

-El termini d’inscripció acaba el 17 de juny
Cada estiu més pares confien en l’escola d’estiu de Vilafranca per a cuidar i atendre als seus xiquets durant els mesos de vacances. L’activitat, que es desenvoluparà en el poliesportiu municipal, arrancarà el 27 de juny i durarà fins al 5 d’agost. Esport i Diversió organitza aquesta iniciativa, amb horari de 8:45h a 13:15h, destinada a alumnes d’infantil i primària. Les inscripcions es poden formalitzar en les oficines de la piscina climatizada fins al 17 de juny.
Cada setmana tindrà una temàtica diferent. Així, en infantil seran: Estiu 2016, Viatgem a Brasil, Rio 2016, Olimpíades, Explorem l’Amazones, i Ens acomiadem de l’estiu. També en primària tindran diferents temes: Experimentem l’estiu, Rio 2016, Vaja oficis!, Grand Prix, Coneixem el medi ambient i Quina festada!
El preu per les 6 setmanes serà de 120 euros, 25 si és una setmana només. I el segon membre de la mateixa família tindrà un descompte de 25 euros per les 6 setmanes. A més de 9h a 10h i per als quals els xiquets que ho sol·liciten, existeix la possibilitat que mestres titulats els impartisquen classes de repàs.
L’escola d’estiu continua el seu creixement any rere any. De fet, fins i tot molts pares que resideixen fora de la localitat i pugen durant les vacances estivals confien en l’escola d’estiu de Vilafranca.
Escola d'estiu Primària Vilafranca 2Escola d'estiu Infantil VilafrancaEscola d'estiu Infantil Vilafranca 2