Vilafranca obri avui la piscina d’estiu

361
Pisicina esterior a Vilafranca, cartell
Pisicina esterior a Vilafranca, cartell
  • S’han pres una sèrie de mesures a causa per la pandèmia

Avui dilluns, 29 de juny, obri la piscina d’estiu de Vilafranca. Enguany prenen el protagonisme les mesures de prevenció causades per la pandèmia de Covid-19.

Així, es posarà gel hidroalcohòlic a la disposició dels clients i aquests no podran fer ús de les instal·lacions de la piscina climatitzada. A més l’aforament es redueix al 75% i només podrà entrar una persona alhora per lavabo. Així mateix, serà necessari complir la distància de seguretat de metre i mig, excepte un mateix nucli familiar, si no caldrà utilitzar la mascareta. D’igual manera, s’hauran de respectar les parcel·les marcades al terra. Els menors de 12 anys hauran d’estar acompanyats en tot moment per un adult responsable.

Les instal·lacions tindran un horari de 10 a 21h de dilluns a divendres i de 11h a 19h els caps de setmana. Els abonaments de temporada són de 18 euros per a menors de 12 anys i 30 euros la resta. L’entrada diària, 1,8 euros menors de 12 anys i 3 euros la resta. Les persones amb abonament anual o trimestral de juliol a setembre, tindran entrada lliure.