Reunió Mosquerola-Vilafranca, València

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, l’alcaldessa de Mosqueruela, Isabel Gil, i el representant de la comarca de Gúdar Javalambre, José Luis Alvir Martínez, han sol·licitat a la Conselleria d’Infraestructures la millora de la carretera CV-173 Vilafranca-Mosqueruela, en el tram que correspon a la província de Castelló. Així ho han manifestat al secretari autonòmic d’Infraestructures, Vicente Dómine.

L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha destacat la unió de Vilafranca amb Mosqueruela i la comarca de Gúdar Javalambre per demanar de manera unitària la millora d’aquest vial. La petició arriba quan hi ha el compromís per part del Govern d’Aragó d’invertir aquest any 600.000 euros per millorar el tram de Terol del vial.

Óscar Tena ha recordat que des de fa anys l’Ajuntament de Vilafranca presenta mocions per a sol·licitar que s’ampliïn les corbes i es reasfalte el tram pertanyent al seu terme municipal.

Segons Tena “tots, des de Castelló i Terol, hem coincidit en què es tracta d’una carretera vital per als nostres interessos comuns, ja que és la porta d’accés des de Castelló cap a les pistes d’esquí de Valdelinares”. Óscar Tena ha destacat que des de fa anys des de Mosqueruela s’està demandant davant el govern aragonès la millora del tram de Terol de la carretera i que a Vilafranca sempre s’ha donat suport a aquesta reivindicació.

El secretari autonòmic d’Infraestructures, Vicente Dómine, no ha concretat cap inversió, si bé ha manifestat la seva disposició a atendre la petició. L’alcalde de Vilafranca ha sol·licitat que la inversió es concreti en actuacions el més immediates possibles.

CASTELLÀ: 

El alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, la alcaldesa de Mosqueruela, Isabel Gil, y el representante de la comarca de Gúdar Javalambre, José Luis Alvir Martínez, han solicitado a la Conselleria de Infraestructuras la mejora de la carretera Cv-173 Vilafranca-Mosqueruela, en el tramo que corresponde a la provincia de Castellón. Así se lo han manifestado al secretario autonómico de Infraestructuras, Vicente Dómine. El alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha destacado la unión de Vilafranca con Mosqueruela y la comarca de Gúdar Javalambre para demandar de manera unitaria la mejora de este vial. La petición llega cuando existe el compromiso por parte del Gobierno de Aragón de invertir este año 600.000 euros para mejorar el tramo turolense del vial.
Óscar Tena ha recordado que desde hace años el Ayuntamiento de Vilafranca presenta mociones para solicitar que se amplíen las curvas y se reasfalte el tramo perteneciente a su término municipal.Según Tena “todos, desde Castellón y Teruel, hemos coindicido en que se trata de una carretera vital para nuestros intereses comunes, ya que es la puerta de acceso desde Castellón hacia las pistas de esquí de Valdelinares”. Óscar Tena ha destacado que desde hace años desde Mosqueruela se está demandando ante el gobierno aragonés la mejora del tramo turolense de la carretera y que en Vilafranca siempre se ha prestado apoyo a esta reivindicación. El secretario autonómico de Infraestructuras, Vicente Dómine, no ha concretado ninguna inversión, si bien ha manifestado su disposición a atender la petición. El alcalde de Vilafranca ha solicitado que la inversión se concrete en actuaciones lo más inmediatas posibles.