Vilafranca millorarà l’equipament tècnic de la Sala Carles Pons

672
Teatre a la Sala Carles Pons
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vilafranca ha anunciat que en 2017 millorarà l’equipament de la sala de teatre Carles Pons, situada a la Casa de la Cultura. Així ho ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Betlem Pons, qui ha apuntat que d’aquesta manera “s’evitarà el lloguer d’equips durant algunes de les funcions del festival de teatre Capsigrany i altres actuacions que se succeeixen durant l’any en aquest espai”.

Les millores s’han anunciat amb càrrec al pressupost de 2017 del municipi. L’Ajuntament de Vilafranca manté contacte amb els encarregats de l’organització de la mostra teatral perquè, any rere any, puguen millorar les condicions de les actuacions de les companyies que visiten la localitat. La regidora ha agraït la implicació de tots els que fan possible que el Capsigrany sigue una realitat cada mes de juny.

L’Ajuntament de Vilafranca mantindrà en 2017 la seva aposta pel teatre amb el suport que sempre presta a la mostra teatral. El teatre, els contacontes a la biblioteca i la presència de la Vila en el festival de teatre Reclam, que organitza la Universitat Jaume I són altres de les apostes en matèria teatral durant 2017.