Vilafranca millora el cementiri amb nous nínxols i escales d’accés a les tombes

284

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme diverses millores al cementiri municipal. En la nova parcel·la es va adequar la zona per a la instal·lació de nous nínxols. La regidora de Serveis Públics, Silvia Colom, ha explicat que es va crear una solera per col·locar els nínxols. Aquesta mateixa setmana s’han instal·lat 75 nous nínxols per tenir disponibilitat futura. Els nínxols estan dotats d’un sistema per evitar les olors.

D’altra banda la brigada municipal de serveis treballa constantment per eliminar les males herbes del camp sant. Així mateix s’ha pintat la porta i s’ha millorat l’arranjament general.
L’Ajuntament s’encarrega de preveure la disponibilitat de nínxols. En aquests moments, tenint en compte el nombre de morts, hi ha reserva per a tres anys.

Així mateix aquest any s’han comprat dues escales. Una d’elles és una mica més elevada per a la zona de quatre altures i una altra per a la zona de dues altures.

Cementiri de Vilafranca1 Cementiri de Vilafranca2 Cementiri de Vilafranca3 Cementiri de Vilafranca4 Cementiri de Vilafranca5 Cementiri de Vilafranca6 Cementiri de Vilafranca7 Cementiri de Vilafranca8 Cementiri de Vilafranca9 Cementiri de Vilafranca10