Vilafranca Juvenil i San Pedro B empaten a 1 al Serrito

755

-Xavier Tena Vidal- Els juvenils van empatar 1-1 al Cerrito davant el segon classificat San Pedro B el dissabte 13 de febrer.

Alineació: Adrian Monfort, Marc, Victor Garcia, Eric, Manel, Bruno, Sergi, Ferran, Enric Beltran, Gabi i Youness.

També van jugar Albert, Pablo Bernad i Jesus.

Gols: 1-0 Youness (31), 1-1 (48)

Els vilafranquins van començar forts i Youness va poder marcar als 5 minuts de partit, però el seu llançament va anar al travesser. El San Pedro B tot just va arribar a la porteria d’Adrian. Youness marcava el 1-0 en el 31 i després els locals van poder sentenciar amb ocasions d’Enric Beltran, Gabi o Ferran.

A la represa, Enric Beltran va tenir el 2-0 però 2 minuts més tard en el 48, arribava el gol visitant per situar el 1-1 al marcador. En l’última mitja hora el domini del Sant Pere B va ser total, amb els locals patint una baixada física. Les ocasions visitants es van trobar amb les parades d’Adrian Monfort i en l’últim minut, el Vilafranca va poder fer el 2-1 salvant un defensa visitant baix pals.

El proper partit serà el diumenge 21 de febrer a les 10h a Vinaròs.